Breitling Service CentrumU vraag veel van Uw Breitling: het is een precisie instrument dat rond de klok functioneert onder een onwaarschijnlijk aantal voorwaarden. Zoals elk specifiek complex deel van ingenieurswerk, heeft uw Breitling regelmatig een onderhoud nodig van een bekwaamde hersteller om uw uurwerk ‘s betrouwbaarheid en prestatie te verzekeren.

Als toegewijd hersteller staan wij in om er voor te zorgen dat de service die u ontvangt de kwaliteit van uw Breitling weerspiegeld.


Breitling SA is een Zwitsers luxe uurwerkmaker bedrijf gebaseerd in Grenchen, Zwitserland. het bedrijf is gesticht in 1884 door Léon Breitling in Saint-Imier. Breitling is gekend voor precisie gemaakte chronometers ontworpen voor piloten.


Zoals elk waardevol object, vergen Breitling uurwerken en precisie instrumenten een bijzondere zorg in term van hun gebruik en onderhoud. De tips op de website van Breitling, zullen u in staat stellen om het levesduur en fuctioneren van uw uurwerk te verlengen en zijn oorspronkelijke schoonheid te behouden.


Certificaat Certificaat Certificaat

Respectievelijk in de jaren 2004-2006-2010 ben ik naar Zwitserland vertrokken om de hier naast getoonde certificaten te behalen. De opleiding duurde telkens een week en was een intensieve training in de binnenwerken. Om deze beter te begrijpen en te door gronden. De laatste training is een opleiding voor het herstellen van het ondertussen bekende B01 kaliber dat door Breitling zelf is ontwikkeld en geproduceerd.Breitling Tools

binnenwerk houders

Voor de verschillende kalibers hebben verschillende houder nodig hier zijn er enkele afgebeeld

Reserve onderdelen

Dit is een klein deel van de reserve onderdelen die wij in stock hebben voor de herstelling van de binnenwerken van uw breitling

Tool voor het demonteren van de lunette

Speciaal ontwikkeld door Breitling voor het demonteren van de verschillende lunettes op Breitling uurwerken