Services

Waterdichtheid

Veel mensen denken bij aanschaf van een horloge dat het altijd waterdicht zal zijn. Helaas is dit niet te garanderen. Veroudering van de dichtingen en een schok of stoot van buitenaf kunnen de waterdichtheid aantasten. Wij raden aan om uzelf bij aankoop goed te laten voorlichten en uw horloge jaarlijks te laten testen om te zien of het nog steeds waterdicht is.

Schoonmaken en Polijsten

Bij ons kan u uw uurwerk volledig laten schoonmaken en/of polijsten. dit word zeker aangeraden, vooral voor metalen armbanden, het jaarlijks ultrasonisch reinegen van de band zal de levensduur van de band aanzichtelijk verlengen.

Onderhoud

Veel horloges worden ontworpen om een leven lang mee te gaan. Toch moet uw horloge – zoals elk precisie-instrument – regelmatig worden nagekeken om zijn nauwkeurigheid, uiterlijk en waarde te behouden. Hoe vaak dit precies nodig is hangt af van het model, het klimaat en de zorg waarmee u het horloge behandelt. Wij adviseren u om het horloge eens in de vier tot vijf jaar aan te bieden voor een vakkundig Full Service onderhoud.

Vervangen batterijen

u kan in ons atelier, de batterij van uw uurwerk (ongeacht het merk) proffesioneel laten vervangen, dit verminderd de kans dat uw uurwerk schade oploopt. zoals krassen op het deksel of het te brut plaatsen van de batterij wat schade aan het binnenwerk kan veroorzaken.

Op maat zetten banden

wij kunnen onder probleem uw metalen banden verlengen of verkorten, ook kunnen we nieuwe banden plaatsen in zowel leer, synthetisch of metaal.

herstellen Klokken

Indien u graag uw klok wil laten herstellen, ongeacht of deze een moderne of antieke klok is kan u deze bij ons gewoon binnenbrengen.

Controle internet aankopen

Bent u niet zeker van een antiek uurwerk u online gevonden heeft of wilt u zeker zijn of u een goeie koop aangaat, dan kan u bij ons altijd terecht voor goede raad.

Horloge Verzekering

Vanaf nu is het mogelijk om uw horloges volledig te verzekeren. De verzekering is te vergelijken met een omniumverzekering en verzekerd uw uurwerk tgen zowat alles wat eraan kan gebeuren. bv diefstal zowel binnen als buiten huis. de verzekering begint vanaf €85 per jaar en is van toepassing op uurwerken met een winkelverkooppris vanaf de €2000.